Jobba hos oss


Sandblads Elektriska AB är ett bolag bildat 1993, av Morgan Sandblad. Företaget har sedan starten utvecklats och vuxit kontinuerligt och från november 2017 ingår Sandblads Elektriska i Midroc Electro.
Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med 1 700 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder kronor. Vi är organiserade i fyra divisioner och finns på fler än 50 orter i Sverige. Med kunden i fokus utför vi service och entreprenad inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll. Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.
Vi är i en ständig utveckling och söker dig som vill vara med i ett framåtsträvande företag.

Midroc Electro/Sandblads El expanderar i Halmstad och har nu behov av engagerade medarbetare för att möta framtida utmaningar
Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete!

Vi söker dig med bred och några års erfarenhet som elektriker inom nedanstående områden.

Service elektriker: Du som brinner för mångsidig elservice och mindre entrprenader med installationer/kompletteringar av livsgivande system för fastigheter etc med modern teknik, har här en spännande möjlighet. Du ska vara socialt kompetent, lyhörd och tycka om att ha många bollar i luften samtidigt.

Elektriker/tekniker industriservice: Du behöver erfarenhet från allmänna elinstallationer och även arbetat med service och felsökning av automationslösningar i industriell miljö för att axla denna roll. Du ska vara socialt kompetent, lyhörd och tycka om att ha många bollar i luften samtidigt.

Entreprenadelektriker: Här behövs Entreprenadmontörer med erfarenhet från produktion i byggprojekt. Vi erbjuder arbete inom framförallt nyproduktion av tex hyresfastigheter, kontor, skolor etc men även om-/tillbyggnader.

Svagströmselektriker: Du kommer arbeta med installation av nya eller komplettering av bef svagströmssystem inom bl.a. säkerhet som larm och passage samt strukturerade datanätverk och fibersvetsning mm. Meriterande om du har tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter.

 

Kvalifikationer: Du har el-utbildning, ECY-certifikat, relevant erfarenhet och B-körkort.
I tjänsterna ingår kundkontakt och planering.
Du skall ha en bred erfarenhet och ha lätt att kommunicera med andra människor. Du ska kunna ha många bollar i luften och ändå kunna behålla lugn och struktur.

Placeringsort: Halmstad men det kan förekomma resor då vi har ett nära samarbete mellan orter inom regionen.

 

Vi erbjuder
*
En spännande miljö i ett expansivt företag.
*
Intressanta och varierande uppdrag; Möjligheten att få arbeta med branschledande kunder.
* Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus.
*
. Vi samarbetar och har ett starkt nätverk inom företaget, jobbet tar vi på allvar men vi har också mycket trevligt tillsammans med gemensamma aktiviteter.
*
Möjlighet till personlig utveckling och karriär.
*
Vi sätter medarbetarna i centrum; därför är vi stolta över att ge våra anställda goda villkor.

– sök idag! Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.
För mer info kontakta Morgan Sandblad 010-470 75 43 morgan.sandblad@midroc.se


Vi behandlar ansökningar efterhand som de kommer in.