Jobba hos oss


Sandblads Elektriska AB är ett bolag bildat 1993. Vi är belägna med kontor och lager på Västervallvägen 4 i Halmstad. Våra tjänster sträcker sig från traditionella el-/tele-/data och säkerhets installationer till industri- och fastighetsautomatik avs såväl nyinstallation som service och underhåll.
Kunderna finns huvudsakligen inom kommun, offentlig och privat förvaltning, byggföretag, bostäder, butiker, sjukhus och industri. Vi är i en ständig utveckling och söker dig som vill vara med i ett framåtsträvande företag.

Vi söker just nu:

Entreprenad Elektriker

För nyproduktion och ROT inom byggprojekt i och runt Halmstad.

 

Elektriker  industri/automatik

Ombyggnad, komplettering, felsökning mm hos våra kunder inom industriell miljö avs såväl kraft och belysningsanläggningar som styr- och automatik system.

 

Elektriker för service

El service består av serviceuppdrag ute hos våra kunder. Det kan vara kompletterande installationer, felsökning eller reparationer i byggnader/fastigheter eller yttre anläggningar som park/gatubelysning etc

 

I tjänsterna ingår mycket kundkontakt och planering.
Du skall ha en bred erfarenhet och tycka om att träffa mycket människor och ha lätt för att kommunicera. Du ska kunna hålla många bollar i luften och ändå kunna behålla lugnet och vara strukturell.

Naturligtvis har du även vana från att jobba självständigt,  några års erfarenhet som entreprenad eller service elektriker.

Utbildning och erfarenhet från elinstallationssidan samt körkort är krav för samtliga tjänster. 

För mer info kontakta Morgan Sandblad, 035-178520, morgan@s-el.com


Vi behandlar ansökningar efterhand som de kommer in.